روانشناسی رنگ زرد در معماری
روانشناسی رنگ زرد در معماری
فضاهای دیگر نیز میتوانند از تاثیر گرما بخش زرد بهره ببرند. برای مثال در راهروها یا فضاهایی که نور زیادی دریافت نمیکنند، زرد انتخاب خوبی است. همچنین استفاده از رنگ زرد در جایی که صبحانه صرف میشود، یا صبحها در آن سپری میشود میتواند انرژی بخش باشد.
رنگ زرد از دسته رنگ های بسیار گرمی است، که در عقیده های مختلف تعابیر بیشماری نیز برای آن در نظر گرفته شده است، برخی رنگ زرد را نشان از مریضی می دانند و برخی آن را شادی آور زندگی، اما اگر این رنگ زیبا در کنار رنگ های مکمل دیگر قرار بگیرد قادر است حس شادابی و طراوت را برای افراد خانه ایجاد کند. رنگ زرد از معدود رنگهایی می باشد که با توجه به زاویه و میزان تابش نور در هر جهتی نمایی متفاوت دارد.
از ترکیبات رنگی خنثی همچون سفید و سیاه در کنار رنگ زرد بهره بگیرید، تا بتوانید بیش از پیش درخشندگی رنگ زرد را در دکوراسیون خود به نمایش بگذارید.
از رنگ زرد برای طراحی داخلی اتاق پذیرایی، آشپزخانه، اتاق خواب کودک و … استفاده کنید، تناسب رنگی را رعایت کنید به طور مثال برای اتاق پذیرایی می توانید از مبلمانی زرد رنگ در کنار دیوارهایی سفید بهره بگیرید، و برای تناسب رنگها در کنار هم از گلدانی پر از گلهای نرگس و یا سبدی پر از میوه های زرد رنگ استفاده کنید.
برای دکوراسیون داخلی آشپزخانه به هیچ عنوان کل دیوارها و کابینت ها را یک رنگ انتخاب نکنید، برای این منظور می توانید از ترکیبات رنگی زرد با سفید و یا سیاه بهره بگیرید، به طور مثال می توانید دیوارها را به رنگ سفید انتخاب کرده و کابینت ها را زرد برگزینید، و یا برعکس؛ به این صورت حس شادابی و طراوت زیادی را به آشپزخانه خود داده اید و قطعا از نتیجه شگفت انگیز خواهید شد.
اتاق خواب کودک، نوجوان و یا حتی اتاق خواب خود را نیز می توانید با رنگ زرد زیبا کنید، از ترکیبات رنگی استفاده کنید که باعث بیشتر جلوه دادن زرد شود، و با این رنگ همخوانی بسیار زیادی داشته باشند. استفاده از رنگ قرمز، آبی، سبز و رنگ های خنثی در کنار زرد بسیار زیبا خواهد شد.